• 0299 - 320140
  • 06 - 46420450

Sleutels & sloten

Waterland Beveiliging, slotenmaker en sleutelspecialist uit Volendam

Waterland Beveiliging in Volendam is dé slotenmaker en sleutelspecialist van Noord-Holland. Wij adviseren, leveren, produceren, monteren en repareren sloten en sleutels voor bedrijven, winkels en woningen. Met 25 jaar ervaring en een eigen sleutel- en slotenwerkplaats zijn we dé professional in de regio Hoorn/Purmerend/Waterland op het gebied van slot- en sleuteltechniek.

Sloten en cilinders
Waterland Beveiliging levert, plaatst, opent en repareert alle soorten sloten en cilinders. Denk hierbij aan standaard deursloten, mechanische en elektronische (profiel)cilinders, autodeuren of bijvoorbeeld (elektrische) meerpuntsluitingen. Ook als u bij een bepaalde sleutel een cilinder zoekt, kan Waterland Beveiliging u van dienst zijn.

Sleutels
Is uw sleutel weg of afgebroken? Past uw sleutel niet meer in het slot? Waterland Beveiliging levert, dupliceert en repareert sleutels in alle soorten en maten. Van simpele huisdeursleutels en baardsleutels tot autosleutels (met startonderbreker), kluissleutels en cilinders en sleutels met certificaat.

Beslag, hang- en sluitwerk
Voor deurbeslag zoals deurschilden, deurkrukken en ander SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk kunt u bij Waterland Beveiliging terecht. Van levering en montage tot het herstellen van inbraakschade en persoonlijk advies over inbraakbeveiliging.  • Advies, levering, montage en reparatie m.b.t. alle soorten sloten, cilinders en sleutels
  • Eigen sleutel- en slotenwerkplaats
  • SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk
 
ALS DEZE OPDRACHTGEVERS ONS VERTROUWEN, DAN KUNT U DAT OOK.

Waterland Beveiliging werkte de afgelopen jaren voor onder andere Brinks Waardetransport, Ministerie van Defensie, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Korps landelijke politiediensten (KLPD), Antwerp World Diamond Centre, Bart Smit, McDonald’s, Koninklijke BAM, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Brandweer, Veiligheidsregio Haaglanden, Veiligheidsregio Kennemerland, Politie in Duitsland en autoriteiten in Georgië.

Deur dicht? Sleutel kwijt? Sleutel afgebroken?

Waterland Beveiliging opent uw slot snel, vakkundig en zonder schade. Binnen 45 minuten ter plaatse!

Even voorstellen:Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Compleet assortiment

Waterland Beveiliging biedt u een compleet en hoogwaardig assortiment sleutels en sloten van vertrouwde merken zoals EVVA, Lips, CES, Mul-T-lock, DOM en ASSA ABLOY.