• 0299 - 320140
  • 06 - 46420450

Openen van kluis, safe of brandkast: no cure, no pay!

Waterland Beveiliging opent uw kluis of brandkast snel en zonder schade

Bent u de sleutel of combinatie van uw kluis of brandkast kwijt? Of bent u de combinatie van het slot vergeten? De slotenmakers van Waterland Beveiliging openen uw safe snel en vakkundig. Niet met grof geweld of explosieven zoals in de film, maar met zeer specialistische knowhow. Het mechanisme wordt dus niet geforceerd en de behuizing wordt niet opengebroken. Incidentele schade wordt (nagenoeg) onzichtbaar hersteld en sloten worden indien nodig gerepareerd of vervangen.

Al meer dan 25 jaar staan onze slotenmakers gereed om ondernemers en particulieren te helpen bij het openen van hun kluis of brandkast. Met onze 24-uurs slotenservice staan we dag en nacht voor u klaar. Ook in het weekend, 365 dagen per jaar! Niet alleen voor het openen van brandkasten en kluizen, maar ook voor andere (dichtgevallen) deuren zoals autodeuren.

Zelfs de zwaarste bankkluis is niet bestand tegen het vakmanschap van onze specialisten. En mocht het onverhoopt niet lukken, dan bent u ons niets verschuldigd: no cure, no pay!
 

  • Wij openen uw kluis snel en meestal zonder schade
  • 25 jaar ervaring met openen van waardeberging
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar! 
  • Ook voor (dichtgevallen) deuren van woningen en auto’s
 
Even voorstellen:Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Hulp nodig bij het openen van uw kluis of brandkast?