• 0299 - 320140
  • 06 - 46420450

Inbraakbeveiliging

Hou inbrekers buiten met inbraakwerende maatregelen van Waterland Beveiliging

Met kwalitatief en gecertificeerd hang- en sluitwerk op ramen, deuren en lichtkoepels houdt u inbrekers buiten de deur en bent u goed verzekerd. De specialisten van Waterland Beveiliging kennen alle methodes en trucks van inbrekers en adviseren u graag over de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand.

Waterland Beveiliging levert en monteert een compleet en hoogwaardig assortiment inbraakwerende producten. Denk hierbij aan gecertificeerde cilinders en sleutels, anti-inbraakstrips, meerpuntssluitingen, deurdrangers, sleutelkastjes, veiligheidsbeslag, inbraak- en kogelwerend glas. Allen voorzien van het SKG-keurmerk en aangebracht conform de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Maar ook voor alarmsystemen, camerabeveiliging, intercoms, goede verlichting bij buitendeuren, aanwezigheidssimulatie en bijvoorbeeld schemer- en bewegingssensoren bent u bij Waterland Beveiliging aan het juiste en veilige adres!

Elk type raam, deur, kozijn of gebouw verreist een andere oplossing. Is het raam bijvoorbeeld van hout, metaal of kunststof? Betreft het een binnendeur, buitendeur, tuindeur of balkondeur? De ervaren en geschoolde vakmensen van Waterland Beveiliging beschikken over de kennis en kunde om de meest geschikte producten op de juiste manier aan te brengen.

Ook het herstellen van inbraakschade is ons toevertrouwd. In de regio Hoorn/Purmerend/Waterland kunnen we binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Cilinders worden vervangen, nieuwe sleutels gemaakt en indien nodig worden ook noodreparaties door Waterland Beveiliging uitgevoerd.

Waterland Beveiliging, de sleutel naar een goed beveiligde woning en werkplek.

  • Gecertificeerde cilinders en sleutels
  • Anti-inbraakstrips
  • Meerpuntssluitingen
  • Kogelwerend glas
  • Bijna alle producten zijn voorzien van SKG-keurmerk 
  • Aangebracht conform richtlijnen Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • Wij leveren ook alarmsystemen, camerabeveiliging en intercoms!
  • Ook voor herstel van inbraakschade: binnen 30 minuten ter plaatse om sloten te vervangen
Als deze opdrachtgevers ons vertrouwen, dan kunt u dat ook.

Waterland Beveiliging werkte de afgelopen jaren voor onder andere Brinks Waardetransport, Ministerie van Defensie, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Korps landelijke politiediensten (KLPD), Antwerp World Diamond Centre, Bart Smit, McDonald’s, Koninklijke BAM, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Brandweer, Veiligheidsregio Haaglanden, Veiligheidsregio Kennemerland, Politie in Duitsland en autoriteiten in Georgië.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Waterland Beveiliging en onze producten/diensten aangaande inbraakpreventie? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Even voorstellen:Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Ik ben Frank van Drie. Bel mij gerust als u met een vraag zit of een afspraak wilt inplannen. Wellicht tot snel!
Alleen betrouwbare merken komen er bij ons in.

Waterland Beveiliging biedt u een compleet assortiment inbraakwerende producten van betrouwbare merken zoals AXA, Nemef, SECU, CES, Lips en DOM.